Elämä Some

Kirjoita Pelasta maailma -blogiin!

Ympärilläni ja verkostoissani on fiksuja ihmisiä, joilla on monenlaista kokemusta ja asiantuntemusta. Usein turvaudun heihin asiassa kuin asiassa. Mutta mitäpä jos laittaisimme osaamisen jakoon vähän laajemminkin?

Alusta asiantuntemukselle

Pelasta maailmassa on julkaistu tasan yksi vierailijabloggaus, psykologi Mirka Paavilaisen mainio kirjoitus Voiko onnellisuuden valita. Kaikki muut 150 julkaisua ovat minun höpinöitäni. Niille ei loppua näy, mutta voisi olla hyvä laajentaa hieman.

Väitän, että tällä hetkellä ei ole liikaa paikkoja, joissa omia ajatuksiaan ja asiantuntemustaan voisi avata. No joo, some on tietysti olemassa, mutta eri kanavien tarjoamat merkkimäärät ovat varsin rajallisia, samoin kuin monen omat someverkostot.

Minulle bloggaaminen on tarjonnut paljon iloa ja ihan konkreettisia hyötyjäkin. Mielelläni tarjoan mahdollisuuden tähän muillekin: Pelasta maailma -blogi avautuu nyt alustaksi erilaisille julkaisuille.

Mistä aiheista voisi kirjoittaa?

Pelasta maailmassa on viime aikoina käsitelty erityisesti johtamiseen ja järjestöihin liittyviä aiheita. Mutta niissä ei tarvitse pitäytyä, sopivia aihepiirejä voivat olla esimerkiksi:

  • työelämä, työhyvinvointi ja johtaminen
  • järjestöt, erityisesti sote-järjestöt
  • yhteiskunta
  • viestintä
  • ihmiset, hyvinvointi, onnellisuus
  • kulttuuri

Toimiva konsepti on tiettyyn teemapäivään tai ajankohtaiseen aiheeseen sidottu aihe. Nopeasti innostuvana tyyppinä kirjoitan itse usein sen enempää suunnittelematta juuri siitä aiheesta, mikä milloinkin mielessä on.

Idea on siis tämä: mieti mikä on juuri sinun intohimosi, mielenkiintosi tai asiantuntemuksesi kohde: mistä juuri sinulla on jotain sanottavaa tai mistä haluaisit avata keskustelun. Kirjoita ajatuksesi ylös (voit hyödyntää myös aiemmin muualla julkaistuja tekstejä) ja lähetä julkaistavaksi Pelasta maailmassa.

Käytetään siis verkostojamme ja laitetaan hyvä kiertämään!

***

Tsekkaa myös blogin tarina ja kokemuksia bloggaamisesta.

Photo by Peter Feghali on Unsplash

Järjestöjen potentiaaliin uskova paremman johtamisen ja työhyvinvoinnin puolestapuhuja. Innostuja ja innostaja, joka harrastaa maailman pelastamista pää pilvissä, mutta jalat maassa. Toiminnanjohtaja Pirkanmaan Syöpäyhdistyksessä. Väitöstutkimuksen aiheena järjestöjohtaminen.

0 comments on “Kirjoita Pelasta maailma -blogiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: