Järjestöt

Pääsin mukaan Viestintä-Pirittan koulutustiimiin

ViestintäPirittaTiimi
Kuvassa vasemmalta Piritta Seppälä, Pauliina Mäkelä, Laura Vuorio-Kuokka, Kristiina Ruuskanen, Anne Lindfors ja Peter Lindberg. Yhdessä olemme Viestintä-Pirittan tiimi.

Pari kuukautta sitten Piritta Seppälä kysyi, haluaisinko tulla mukaan Viestintä-Pirittan tiimiin. Vuonna 2010 perustetulla sosiaalisen median ja verkkoviestinnän koulutusta ja konsultointia tarjoavalla firmalla oli kysyntää enemmän kuin yksi ihminen ehti tehdä. Tarvittiin lisää kouluttajia ja taustatyöntekijöitä.

Olin ollut joskus aiemmin Pirittan vetämässä koulutuksessa ja tykkäsin hänen innostavasta ja käytännönläheisestä otteestaan. Hän selkeästi tunsi järjestömaailman ja esitteli mielenkiintoisia caseja. Olin myös tutustunut Pirittan kirjoittamaan Kiinnostu ja kiinnosta – Näin markkinoit järjestöäsi sosiaalisessa mediassa -kirjaan.

Varsinaisesti olemme Pirittan kanssa tutustuneet somessa, jossa hän toimii #järjestösomen sanansaattajana. Tiedoksi vaan kaikille skeptikoille: someaktiivisuus voi poikia myös työtarjouksia! Paitsi aktiivinen twiittailuni, myös Marko Suomen tekemä videohaastattelu herätti Pirittan kiinnostuksen.

Viestintä-Pirittan tiimiin kuuluvat lisäksi Peter Lindberg, Pauliina Mäkelä, Kristiina Ruuskanen ja Laura Vuorio-Kuokka. Osaamista on monipuolisesti niin yritys-, järjestö- kuin julkiselta sektorilta. On ollut hienoa tutustua heihin.

Ensi syksynä jatkan rakasta työtäni Simpukassa, mutta sen lisäksi teen aina silloin tällöin viestintäkoulutuksia. Vaikka toimin kouluttajana, niin luulen, että taidan samalla oppia paljon niin asiakkailta kuin tiimiläisiltäkin. Tämä on myös ihan mahtava mahdollisuus päästä kehittämään järjestösektoria ja julistamaan somen ja verkkoviestinnän ilosanomaa.

Lisätietoa Viestintä-Pirittan tiimistä.

Järjestöjen potentiaaliin uskova paremman johtamisen ja työhyvinvoinnin puolestapuhuja. Innostuja ja innostaja, joka harrastaa maailman pelastamista pää pilvissä, mutta jalat maassa. Toiminnanjohtaja Pirkanmaan Syöpäyhdistyksessä. Väitöstutkimuksen aiheena järjestöjohtaminen.

1 comment on “Pääsin mukaan Viestintä-Pirittan koulutustiimiin

  1. Paluuviite: Kuuntele & Keskustele – Järjestöjohtaja sosiaalisessa mediassa | Pelasta maailma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: