Järjestöt Johtaminen Tutkimus

Podcast järjestöjohtamisesta

Mitä järjestöjen johtaminen on? Mitkä ovat järjestöjohtamisen osa-alueita ja erityispiirteitä? Miten järjestöjohtajaksi tullaan? Miten järjestöjohtamista voi oppia?

Näistä teemoista pääsin keskustelemaan Pekka Kaunismaan ja Kimmo Lindin kanssa Humakin Järjestöt valokeilassa -podcastin järjestöjohtamista käsittelevässä jaksossa. Sarjan muut osat käsittelevät vapaaehtoistoimintaa ja järjestöjen autonomiaa.

Podcast perustuu Kimmo Lindin vuonna 2020 julkaistuun väitöstutkimukseen Kenen äänellä, millä asialla? Sosiaali- ja terveysjärjestöjen edustuksellisuus, toimintaympäristön muutokset ja operatiivisen johdon toimijuus sekä omaan tekeillä olevaan tutkimukseeni.

Podcastin nimi viittaa Humakin julkaisuun Järjestöt valokeilassa – Järjestöt organisaatioina, toimijoina ja tutkimuskohteina.

Tästä kuuntelemaan:


Järjestöjen potentiaaliin uskova paremman johtamisen ja työhyvinvoinnin puolestapuhuja. Innostuja ja innostaja, joka harrastaa maailman pelastamista pää pilvissä, mutta jalat maassa. Toiminnanjohtaja Pirkanmaan Syöpäyhdistyksessä. Väitöstutkimuksen aiheena järjestöjohtaminen.

0 comments on “Podcast järjestöjohtamisesta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: