Järjestöt Johtaminen Työelämä

Uusi vuosi – uusi työ

Syöpäyhdistys

Aprillipäivänä 2006 aloitin Simpukan toiminnanjohtajana. Olen kiitollinen, että lähes kymmenen vuoden ajan olen saanut tehdä erittäin antoisaa ja palkitsevaa työtä – edistää tahattomasti lapsettomien hyvinvointia. Nyt on kuitenkin uusien haasteiden aika: aloitan 15.2. 2016 Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toiminnanjohtajana.

Hyvä elämä ilman syöpää ja syövästä huolimatta

Tätä visiota pääsen edistämään uudessa työpaikassani. Tehtäväkenttä on laaja ja monipuolinen, sillä yhdistyksen toimintaan kuuluu niin syöpäsairauksien ennaltaehkäisy, syöpätautien varhainen toteaminen kuin syöpäpotilaan kuntoutuskin.  Lisäksi yhdistys tekee ja tukee syöpätautien tieteellistä tutkimustyötä. Yhdistyksellä on myös oma lääkäriasema.

Siirtyminen valtakunnallisesta järjestöstä alueelliseen yhdistykseen tulee olemaan iso muutos. Uutta on myös se, että pääsen osaksi isompaa organisaaatiota. Pirkanmaan Syöpäyhdistys kuuluu Suomen Syöpäyhdistykseen, joka on Suomen suurin potilas- ja kansanterveysjärjestö. Siihen kuuluu 12 maakunnallista syöpäyhdistystä (joista Pirkanmaan Syöpäyhdistys on suurin) ja kuusi valtakunnallista potilasjärjestöä. Suomen Syöpäyhdistyksen rinnalla toimii myös syöpätutkimusta rahoittava Syöpäsäätiö.

Haikeutta ja innostusta

Tartun uuteen työhön suurella innostuksella. Samalla tunnen haikeutta. Minulle Simpukan toiminnanjohtajana toimiminen on ollut unelmaduuni: olen saanut tehdä töitä ihanien ihmisten kanssa tärkeän asian parissa. Simpukka on aina ollut minulle enemmän kuin työpaikka.

Jään kaipaamaan erityisesti ihmisiä: työkavereita, vapaaehtoisia ja yhteistyökumppaneita. Vielä ei ole kuitenkaan jäähyväisten aika. Paljon on työtä tehtävänä ennen helmikuun puoliväliä ja hyvä niin. Ehkäpä innostun vielä jossain vaiheessa kokoamaan kuluneen kymmenen vuoden tärkeimmät opit omaksi bloggaukseen.

3 comments on “Uusi vuosi – uusi työ

  1. Paluuviite: Johtajuus – Kirkas suunta ja ihmisten voima | Pelasta maailma

  2. Paluuviite: Mitä Simpukka-vuodet opettivat johtamisesta | Pelasta maailma

  3. Paluuviite: Uskalla heittäytyä – näin järjestät Superpäivän | Pelasta maailma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: