Järjestöt

Järjestöt mukana SuomiAreenalla #yhdessä

IMG_20150710_142913

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SuomiAreena järjestetään Porissa 11.-17.7. 2015 jo kymmenettä kertaa. Olen ollut useampana vuonna mukana ja tykännyt kovasti. Ihan mahtavaa, että entiseen kotikaupunkiin kokoontuu iso joukko päättäjiä, yritysmaailman ihmisiä ja ennen kaikkea järjestöväkeä keskustelemaan yhteiskunnallisista aiheista ja tapaamaan toisiaan.

Tänä vuonna myös Simpukka on mukana, kiitos siitä kuuluu SOSTElle ja Raha-automaattiyhdistykselle. Esittäydymme yhdessä neljän muun järjestön kanssa Kansalaistorilla teltalla nro 20.

SOSTE ja RAY järjestävät 15.7. klo 14-15.15. paneelikeskustelun teemalla Yksinäisyyttä ymmärtämässä – ratkaisuja etsimässä. Tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan somekeskusteluun tunnisteella #yhdessä. Omissa puheenvuoroissani aion tuoda esiin järjestöjen mahdollisuuksia yksinäisyyden vähentämisessä. Erityisesti sosiaalinen media on järjestöille tehokas yhteisöllisyyden lisäämisen kanava.

Esimakua paneelista on luvassa lyhyiden infotilaisuuksien merkeissä samana päivänä klo 11 MTV-lavalla ja klo 11.45 torilavalla.

SuomiAreenan ohjelmaan tutustuessa meinaa iskeä ahneus, niin paljon mielenkiintoista ohjelmaa on luvassa niin järjestöväelle kuin muillekin. Itse aion suunnata ainakin Väestöliiton 17.7. klo 12.15 järjestämään paneeliin Maailman paras syy yhdistää perheen ja työn. Ja jos ehdin, menen kuuntelemaan myös keskusteluja viestinnästä ja puhumisesta, uudistumisen voimasta työssä,  verkkomedian pelisäännöistä sekä hyvinvoinnista, veroista ja vapaaehtoistyöstä.

SuomiAreena ei ole vain esittelytelttoja ja keskustelutilaisuuksia, vaan ennen kaikkea ihmisten kohtaamisia ja verkostoitumista. Jos olet SuomiAreenan aikaan Porissa, olisi mukava tavata! Tule käymään teltallamme tai nykäise hihasta kadulla. Järjestämme myös ViestintäPirittan Piritta Seppälän kanssa myös järjestösomedrinksut 14.7. ja 16.7., tulethan rohkeasti mukaan!

0 comments on “Järjestöt mukana SuomiAreenalla #yhdessä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: