Järjestöt Johtaminen Työelämä

Kunnon työn päivä

Kunnon työn päivä

Tänään vietetään Kunnon työn päivää, jolloin juhlitaan kaikkea sitä, mikä työelämässä on jo kunnossa. Samalla muistutetaan, että korjattavaa riittää yhä sekä Suomessa että maailmalla.

kunnon työTähän Twitterissä esitettyyn kysymykseen olisi montakin vastausta. Haluan kuitenkin tällä kertaa nostaa esiin järjestön luottamusjohdon. Haluan kiittää esimiestäni, Simpukan puheenjohtajaa Miia Rajamäkeä ja yhdistyksen koko hallitusta. He mahdollistavat meille työntekijöille hyvät työskentelyolosuhteet. Työhyvinvointiin panostetaan, oli sitten kyse virkistyspäivistä, virikeseteleistä, ergonomiasta tai hyvistä työvälineistä.

Puheenjohtaja ja hallitus ovat kiinnostuneita työstämme, mutta antavat myös riittävästi vapautta. Luottamus vallitsee puolin ja toisin. Päätöksissään ja linjauksissaan hallitus edistää aina yhdistyksen missiota ja tavoitteita, ei koskaan omaa tai pienen ryhmän etua.

Esimiehenä Miia on ihan mahtava tuki. Hän ei ole pelkästään jeesjees-tyyppi, vaan tarvittaessa myös haastaa. Arvostan erityisesti sitä, että hän huomaa säännöllisesti kysyä kuinka jaksan. Usein nimittäin tahtoo oma jaksaminen unohtua, kun etusijalla on työntekijöiden hyvinvointi ja yhdistyksen toiminnan kehittäminen.

Arvostustani lisää se, että niin puheenjohtaja kuin koko hallituskin ovat vapaaehtoistoimijoita. He uhraavat aikaansa ja osaamistaan, jotta me Simpukan toimistolla saamme tehdä kunnon työtä. Kiitos!

 

Järjestöjen potentiaaliin uskova paremman johtamisen ja työhyvinvoinnin puolestapuhuja. Innostuja ja innostaja, joka harrastaa maailman pelastamista pää pilvissä, mutta jalat maassa. Toiminnanjohtaja Pirkanmaan Syöpäyhdistyksessä. Väitöstutkimuksen aiheena järjestöjohtaminen.

0 comments on “Kunnon työn päivä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: