Johtaminen Työelämä

Nuorten naisjohtajien verkosto

idea

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, huumaannuin ja sain idean nuorten naisjohtajien verkostosta. Verkoston tavoitteena voisi olla:

Johtajaidentiteetin vahvistaminen: Kun nuori mies perustaa firman, hän on heti rinta rottingilla toimitusjohtaja. Nainen on usein identiteetiltään pienyrittäjä. Isommassa organisaatiossa mies sisäistää esimiesaseman ja puhuu alaisista, nainen haluaisi olla kaikkien kaveri ja puhuu työkavereista.

Kokemusten jakaminen välittämättä ala- tai sektorirajoista: Julkisella sektorilla on niin jäykkää ja byrokraattista. Järjestöissä vain parannetaan maailmaa saamatta mitään aikaiseksi. Yrityksissä revitään kovaa tulosta työntekijöiden selkänahoista. Tai sitten ei!

Tuoda esiin uuden sukupolven johtajien osaamista: Noh, sinä taidat olla tuollainen optimisti. Voi kuule, minä olen ollut johtajana jo 30 vuotta, nämä uudet tuulet menevät ja tulevat. Tässä työssä tarvitaan kokemusta. Vai olisiko sittenkin nuoresta iästä, tuoreista ideoista ja innostuksesta enemmän hyötyä kuin haittaa?

Huumaantua, innostua ja pitää hauskaa: Kaiken ei aina tarvitse olla niin vakavaa! Maailma on mahdollisuuksia täynnä!

Tule mukaan ideoimaan! Keskustelu jatkukoon kommenteissa ja Twitterissä: @anne_lindfors

Ps. Ensimmäinen innostunut on jo ilmoittautunut mukaan!

Päivitys: verkostolle perustettu Facebook-ryhmä. Lue lisää: Naisten johtajaverkosto nro 1

Järjestöjen potentiaaliin uskova paremman johtamisen ja työhyvinvoinnin puolestapuhuja. Innostuja ja innostaja, joka harrastaa maailman pelastamista pää pilvissä, mutta jalat maassa. Toiminnanjohtaja Pirkanmaan Syöpäyhdistyksessä. Väitöstutkimuksen aiheena järjestöjohtaminen.

2 comments on “Nuorten naisjohtajien verkosto

  1. Paluuviite: Huuma – innostava ihmistenlehti | Pelasta maailma

  2. Paluuviite: Naisten johtajaverkosto nro 1 | Pelasta maailma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: