Some

Neljä kuukautta ja 10 000 sivunäyttöä

Tänään blogini saavutti merkittävän virstanpylvään: tekstejä on luettu 10 000 kertaa. Tämä tapahtui muutamaa päivää ennen kuin blogi oli ollut pystyssä päivälleen neljä kuukautta. Blogissa on julkaistu 40 artikkelia ja niitä on kommentoitu lähes 100 kertaa.

Olen hämmentynyt ja kiitollinen. Kiitos lukemisesta ja jakamisesta! Kiitos myös runsaasta palautteesta, joka on ollut pelkästään kehuvaa ja kannustavaa (kriittistäkin palautetta saa antaa!).

Blogin suosituin teksti on Voiko onnellisuuden valita, joka on luettu lähes 1000 kertaa. Kyseisen bloggauksen suosion salaisuus taitaa olla yleispätevä aihe, joka kiinnostaa monia. Olen ajatellut kirjoittaa jossain vaiheessa myös elämän tarkoituksesta, sen luulisi kiinnostavan ihan kaikkia 🙂 No, enimmäkseen pysyttelen kuitenkin järjestöihin, someen ja johtamiseen liittyvissä aiheissa.

Järjestöjen potentiaaliin uskova paremman johtamisen ja työhyvinvoinnin puolestapuhuja. Innostuja ja innostaja, joka harrastaa maailman pelastamista pää pilvissä, mutta jalat maassa. Toiminnanjohtaja Pirkanmaan Syöpäyhdistyksessä. Väitöstutkimuksen aiheena järjestöjohtaminen.

0 comments on “Neljä kuukautta ja 10 000 sivunäyttöä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: